Tech Data Cloud

Tech Data är en av världens största distributörer av IT-produkter, tjänster och lösningar från marknadens ledande leverantörer. Företaget är rankat som nr 107 på Fortune 500®-listan i USA och är ett av de högst uppskattade företagen i världen. För mer information besök www.techdata.com eller följ oss på Facebook och Twitter.

Tech Data är den ledande IT-distributören på den svenska marknaden med nordiskt huvudkontor i Spånga, norr om Stockholm. Tech Data har lokalkontor i Danmark, Norge och Finland. Med unik kompetens, hög tillgänglighet, effektiv logistik och efterfrågade kringtjänster hjälper vi dagligen våra återförsäljare att på ett kostnadseffektivt sätt sälja och marknadsföra IT-produkter och lösningar till företag, organisationer, myndigheter och privatkonsumenter.

Benefits of Tech Data Cloud

Avtalshantering

När du samarbetar med Tech Data har du tillgång till de eventuella slutkundsavtal som är tecknade av tillverkarna och som du har rätt att köpa/sälja på.

Finansiering

Har du en stor affär på gång med en stor och säker kund – men som inte ryms inom din kreditlimit hos oss? Då kanske pantförskrivning kan vara lösningen. Om vi bedömer din kund som tillräckligt god för fakturabeloppet kan vi ta säkerhet i din faktura till kunden och på så sätt genomföra affären med dig utan att det belastar ditt kreditutrymme hos oss.

Konfiguration

Tech Data har en professionell konfigureringsavdelning som uppgraderar, installerar och anpassar produkterna innan leverans. Allt från stöldmärkning och minnesinstallation till routerkonfigurering och komplexa serverinstallationer.

Logistik

Vi hjälper dig använda logistiken kreativt. Vi kan leverera med återförsäljarens egen logo på både paket och följesedel, i kundunika förpackningar, sammanhållna leveranser, på pall efter önskemål, med kundspecifik märkning och i mobila säkerhetsskåp. Och vi hjälper till med återvinning och destruktion. Naturligvis är vi miljöcertifierade enligt ISO 14001.